ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ AERIAL & ACRO YOGA – ΨΥΧΙΚΗ & ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει να γυμνάζεσαι και σταμάτησες επειδή βαρέθηκες?

Αν αυτό σου έχει συμβεί, η Aerial ή/και η Acro Yoga είναι η λύση για να μην βαρεθείς ποτέ! Απλά δοκίμασε και θα δεις ότι μπορείς!

www.gofit.gr

Δήλωσε συμμετοχή στα δοκιμαστικά μας τμήματα!

H aerial yoga εφαρμόζει της κλασικές ασκήσεις της παραδοσιακής yoga στην αιώρα. Η αιώρα είναι ειδικό, ανθεκτικό και αντιαλλεργικό ύφασμα που στηρίζεται με ασφάλεια στο ταβάνι. Ο ασκούμενος βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το έδαφος, για να μην φοβάται, απολαμβάνοντας την εξαιρετική αίσθηση της αιώρησης.

H Aerial Yoga είναι ένα διαφορετικό είδος άσκησης, που γυμνάζει όλο το σώμα και θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζει το κάψιμο λίπου, τη μυϊκή σύσφιξη, την ενδυνάμωση του σώματος, τη βαθειά μυϊκή χαλάρωση και την ψυχική ευεξία. Προσφέρει βαθειά διάταση και χαλάρωση των μυών, αποσυμπίεση των σπονδύλων, οξυγόνωση του εγκεφάλου, βελτίωση του ορμονικού συστήματος, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και βελτίωση της διάθεσης.

Η ακροβατική Yoga σε ταξιδεύει «ανάποδα»! Στο ταξίδι χρειάζονται τουλάχιστον τρία άτομα και αυτό την κάνει πιο συναρπαστική. Η AcroYoga συγχρονίζει την αναπνοή με την κίνηση! Χαλαρώνει τη σπονδυλική στήλη και τους ώμους! Ενδυναμώνει τους κοιλιακούς μύες, τους ώμους, την πλάτη, τα μπράτσα, τα πόδια, όλο το σώμα!

Με την AcroYoga πετυχαίνουμε μυϊκή ενδυνάμωση, αύξηση της αντοχής, βελτίωση της ισορροπίας και της ευλυγίσιας και φυσικά ψυχική ευεξία.

  

Δοκιμάστε αέρινες και ακροβατικές πόζες με τη σοφία της Yoga! Όλοι μπορούν!

Όταν η άσκηση γίνεται παιχνίδι…!

Τα μαθήματα παραδίδονται στο Μαρούσι.

Επικοινωνία: 6944600489